Perşembe, Ocak 05, 2006

Günlüğe Not Düşmeye Davet

Buranın Açık Pazar olduğunu "akan yazı" ile duyuruyoruz. Pazarın açıklığını ispatlayabilmek için üyelerimizin katkıda bulunmalarına ihtiyacımız var.

Bilgi dünyamızın, "Klavye"den ziyade "Fare" ağırlıklı olduğuna dair bir görüşü, yeri ve zamanı gelince tekrarlarım. "Fare" tüketir, "Klavye" üretir.

Farelerden Klavyelere...

4 Yorum:

saat: Cuma, Ocak 06, 2006 1:39:00 ÖÖ , Blogger Murat Kaya dedi ki...

Hayırlı olsun Pazar akademisi.

Şimdiye kadar her gün bir post yapılmış. Aksatmak olmaz tabi...

Tekrar hayırlı olsun. Her günü dolu dolu olsun.

 
saat: Pazar, Ocak 08, 2006 9:54:00 ÖÖ , Blogger Unknown dedi ki...

Sevgili Hocam, "Klavye üretir, fare tüketir" sözü çok anlamlı. Ben de yazı yazmama problemimize bir başka problemle ilgili bir söz ekliyorum. "Kahrolsun forwardizm". İletişimin bu denli ucuz, kolay ve basit olduğu bir ortamda bile "forward" müessesesini keşfederek toptancı bir zihniyetle bayram, kandil, yeni yıl kutlaması yapan internet vatandaşlarına hayıflanıyorum. Sağdan soldan gelen mesajları aynen sağa sola ileten arkadaşlar var. Geçenlerde şöyle bir yeni yıl mesajı geldi. Yeni yılın size ve sevdiklerinize huzur, barış vs vs en sonunda da Ayfer'e selam söyle. Hayatımda ne böyle bir kişi var ne bilir ne de tanırım. Eminim bu arkadaşım başkasından aldığı mesajı aynen bana forward etti ve sonuçta bu durum ortaya çıktı. Güzel günleri kutlamak için bir kaç satır mesaj bile yazmaktan kaçanlara nasıl yazı yazdıracağız? Blogçulara sabır, forwardçılara da vefa diliyorum.

 
saat: Pazartesi, Ocak 09, 2006 1:15:00 ÖS , Anonymous Adsız dedi ki...

Çok değerli İsmail hocam
bu emekleriniz inşaallah boşa gitmeyecek, biraz gecikmeli de olsa bloğa ilk yorumu yapıyorum

evet müşteri aşığı tanımlaması gerçekten çok iyi. hayatımızın her alanında zaten muhataplarımızı bu tanımlama içerisinde görebilsek sanırım şu anda problemmiş gibi görünen pek çok husus kendiliğinden ortadan kalkacak, yeni bir yılın başlangıcında ve bir bayram arefesinde müşteri aşığı bakış açısını ailemizden başlamak üzere öğrencilerimiz, dostlarımız ve tüm muhataplarımıza göstermek dileğiyle selamlar, sevgiler ve iyi bayramlar

Ömer Torlak

 
saat: Pazartesi, Ocak 09, 2006 10:46:00 ÖS , Blogger Prof. Dr. İsmail Kaya dedi ki...

Yorum olarak yazılanların ilk bakışta görülmediğini hatırlatarak, üyelerimizin doğrudan "post" yazmalarını da bekliyoruz.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa