Salı, Şubat 21, 2006

Blog Durmadı, Akademisyenler Başka İşlerle Meşgul...

Evet, bu blog bir süredir hareketsiz. İki üç günde bir burada iki satır da olsa birşeyler yayına verebilirdim. Ama başkaları da hareketlensin diye bekledim. Bir süre daha bekleyeceğim. Ondan sonra peş peşe yayın başlayacak. Hareket gelirse ne ala, gelmez ise, tarihin sayfalarına havale....

Blog, adından da anlaşılacağı gibi, pazarlama akademisyenlerini harekete teşvik etmek niyetiyle tarafımdan başlatılmıştı. Nasrettin Hoca'nın Timur'un fillerinden rahatsız olan halkın kendisini Timur'a elçi gönderip, "Aman hoca kurtar bizi fillerden" yakarışına dayanamayıp huzura yöneldiğinde, onu gaza getiren ahalinin birer ikişer arkasınndan sıvıştıkları biliniyor.
Timur Hanın karşısında tek başına kalakalan Hoca'nın, "Hanım, fillerinizden o kadar çok memmunuz ki, bize biraz daha fil gönderin" dediğini rivayet ederler.

Bildiğimiz kadarıyla sayıları yüzü bile bulmayan "Pazarlama Akademisyenleri"nin bu blogdan habersiz, bu bloga karşı ilgisiz kalmaları ve dahası kendi başlarına blog işine bulaşmamış olmaları, bu memlekette niye "adam gibi pazarlama" oluşmadığını merak edenler için anlamlı bir durum olabilir.

Bizi dinleyenlere, bizi okuyanlara, bizimle ilgilenenlere selam olsun.

Pazarlamanın "alaylılarına" da en içten sevgiler, tebrikler ve başarılar...

3 Yorum:

saat: Cuma, Şubat 24, 2006 3:40:00 ÖS , Blogger Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

pazar akademi yayın hayatına başladığında çok sevinmiş hatta sayfamda duyurmuştum. Ancak sizin de dile getirdiğiniz gibi henüz hareketlenemedi. Umarım kısa zamanda diğer hocalarımızın da yazılarını okuyabiliriz.

 
saat: Pazar, Mart 26, 2006 11:35:00 ÖÖ , Blogger Unknown dedi ki...

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

 
saat: Pazar, Mart 26, 2006 11:39:00 ÖÖ , Blogger Unknown dedi ki...

Türklerin sözlü kültürden yazılı kültüre geçişi süreci henüz tamamlanmadı. Çok fazla romancı, yazar, şair ve hikayeci yetiştiremiyor olmamız da bundandır. Akademisyen de olsak yazı yazmakta zorlanıyoruz galiba. Bir de terzi söküğünü dikemez konumuna düşmeden acaba blogumuzu tanıtmak için tez elden bir promosyon çalışması yapıp, ayın en güzel yorumunu seçip bir ödül filan mı versek İsmail Hocam.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa